Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για το μέλλον της ομάδας του Ηρακλή, καθώς φαίνεται πως μπαίνει σε λειτουργία το πλάνο της Γ’ Εθνικής.

Προβάδισμα στο σενάριο της συμμετοχής στην Γ’ Εθνική φαίνεται να δίνουν στον Ηρακλή. Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι και πολλές ανατροπές οι «κυανόλευκοι» οδηγούνται στο πρωτάθλημα της τέταρτης κατηγορίας.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή εξετάζουν όλα τα δεδομένα για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σε πρώτο πλάνο υπάρχει το ενδεχόμενο συνεργασίας με κάποια ομάδα που αδυνατεί να συμμετέχει στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι φορείς του Γηραιού βρίσκονται σε συζητήσεις με ομάδες που έχουν δηλώσει αδυναμία να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σύμφωνα με πληροφορίες ευελπιστούν να έχουν ολοκληρώσει τις συζητήσεις τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο θεωρούν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος στο επίπεδο της Γ΄ Εθνικής ώστε να προχωρήσει συμφωνία με κάποια ομάδα από την συγκεκριμένη κατηγοριά.

Με αυτό το σκεπτικό το Ιδρυτικό σωματείο του Γηραιού αποφάσισε να επεκτείνει την θητεία της υπάρχουσας διοίκησης καθώς φαίνεται πως θα έχει σημαντικό ρόλο στην δημιουργία της νέας ομάδας.

Εφόσον οι άνθρωποι του Ηρακλή ολοκληρώσουν τις επαφές τους, αναμένεται να παρουσιάσουν το πλάνο τους για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Γηραιού στους φίλους της ομάδας, πιθανότατα μέσω μια γενικής συνέλευσης.