O αρχηγός του ΠΑΟΚ επέστρεψε! Ο σοβαρός διπλός τραυματισμός τον περασμένο Απρίλιο είναι πλέον μια κακή ανάμνηση κι ο αγαπημένος Αντρέ των ΠΑΟΚτσήδων είναι έτοιμος να φορέσει ξανά την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Πέρασαν 189 ημέρες. Από την στιγμή που στο θεσσαλικό κάμπο και στο… χωράφι της «AEL FC Arena» ο «κάπτεν» του «Δικεφάλου» πάθαινε διπλή ζημιά: Ρήξη χιαστών και μηνίσκου!

Από εκείνο το βράδυ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έδωσε μια υπόσχεση στον εαυτό του: να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν, υγιείς και δυνατός, στα γήπεδα. Με την εμπειρία του προηγούμενου -εν έτη 2013- παρόμοιου τραυματισμού, με τη δίψα και τη θέληση να ξαναμυρίσει τα αποδυτήρια και το χορτάρι, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι ξανά κοντά μας.

Μετά από έξι μήνες ο 33χρονος, πια, Αντρέ είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για τον σημερινό αγώνα με τη Λαμία.

Όλο αυτό το διάστημα, όσο κι αν ο ίδιος το προσπάθησε και το επιδίωξε μένοντας δίπλα στην ομάδα, έλειψε από τον ΠΑΟΚ. Έλειψε από τα παιχνίδια του. Μας έλειψε η ηγετική φυσιογνωμία του εντός των γηπέδων.

Η αντίστροφη ξεκίνησε: Tick, tock, tick, tock…, όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία του αρχηγού που ανέβηκε στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Tick, tock, tick, tock… #TheLeader #PAOK #TheFutureIsHere #OwnTheTop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις