Έχει αναπαραχθεί πολύ από τα αμερικανικά μέσα πως, επειδή οι ομάδες του ΝΒΑ ζουν μαζί σε κοινά ξενοδοχεία, οι GM, οι προπονητές και τα στελέχη τους έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν αντίπαλους παίκτες, τη στιγμή που δεν μπορούν ακόμα να κάνουν επίσημη πρόταση.

Ένα από τα πρόσωπα του έχουν βρεθεί στο επίκεντρο είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Οι Μπακς βρίσκονται στο ίδιο ξενοδοχείο με τους Λέικερς, Ράπτορς, Κλίπερς, Σέλτικς, Νάγκετς, Τζαζ και Χιτ.

Ήδη στο παρελθόν το όνομα του «Greek Freak» είχε… παίξει σε μεταγραφικά σενάρια, στα οποία εμπλέκονταν οι Χιτ και οι Ράπτορς. Αυτό όμως, δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τους Μπακς, οι οποίοι δια στόματος, Τζον Χόρστ, διέλυσαν κάθε αμφιβολία.

Ο GM των «ελαφιών» τόνισε πως οι Μπακς δεν φοβούνται καθόλου για ενδεχόμενη… στρατολόγηση του «Giannis» από άλλη ομάδα και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ανησυχούμε γι ‘αυτό. Μπορούμε να ανησυχούμε μόνο για ό,τι μπορούμε να ελέγξουμε, για να είμαστε το καλύτερο που μπορούμε, για να έχουμε την καλύτερη οργάνωση υποστήριξης και επιτυχίας. Εκεί είναι ακριβώς η ενέργεια και η συγκέντρωσή μας. Επίσης, θα το πω ως αστείο, νομίζω πως κάτι τέτοιο επηρεάζει πρακτικά το social distancing! Όλοι παρακολουθούνται γι’ αυτό, θεωρώ ότι θα είμαστε εντάξει και εμείς έτσι».