Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει στο κυνήγι του Χάρι Κέιν, για τον οποίο προσφέρει στην Τότεναμ τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Γη και ύδωρ για τον Χάρι Κέιν. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει μείνει «γυμνή» στην κορυφή της επίθεσης, μετά την αποχώρηση του Σέρχιο Αγουέρο για την Μπαρτσελόνα.

Γι’ αυτό και οι ιθύνοντες των «πολιτών» είναι αποφασισμένοι, αυτό το καλοκαίρι, να κάνουν την μεγάλη έκπληξη και να αποκτήσουν τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα εκτός από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Τσέλσι. Ωστόσο, η Σίτι είναι αυτή η οποία έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του υψηλόσωμου Αγγλου επιθετικού.

Μάλιστα, στην Σίτι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν… όλα για τον Χάρι Κέιν προκειμένου να τον ντύσουν στα «γαλάζια», γι’ αυτό και δίνει στην Τότεναμ τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Γκάμπριελ Ζεσούς, ώστε να την πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι».

Ο Στέρλινγκ πραγματοποίησε μία μέτρια χρονιά φέτος με 14 γκολ και 12 ασίστ σε 49 εμφανίσεις, ενώ από την άλλη ο Ζεσούς βρήκε δίχτυα μόλις 14 φορές, μοιράζοντας και 4 ασίστ σε 42 συμμετοχές.