Απ’ τα πιο σημαντικά διπλά πήρε ο ΑΠΟΕΛ, στη Λεμεσό, που τον διατηρεί στο -1 απ’ τον πρώτο Απόλλων.

Με 2-1 επικράτησε το ΑΠΟΕΛ επί του Άρη Λεμεσού, πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο διπλό που τον φέρνει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Απόλλων.

Στο πρώτο ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ, ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του πρώτου τέρματος, με τον Μάγκλιτσα να κάνει το 1-0 με κεφαλιά στο 36’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την χαλάρωση των φιλοξενούμενων, για να αρχίσουν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 86’ το ΑΠΟΕΛ έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στους γηπεδούχους, με τον Εφραίμ να διαμορφώνει το 2-0, ύστερα από ασίστ του Μάγκλιτσα. Το τελικό 2-1 έκανε ο Σλόγκαρ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

Άρης (Α.Σπιλέφσκι): Βανά, Ρονκάλια, Σίλντενφελντ, Μπρόρσον, Ντελμίρο (57? Σλόγκαρ), Καζού, Γιαγκό (72? Μπόγκναρ), Μπράουν, Γιαμπλόνσκι (57? Μανού), Σπόλιαριτς (72? Σικόρσκι), Μπαμπίκα (38? Τζαβέ).

ΑΠΟΕΛ (Σ.Αυγουστή): Μιχαήλ, Πέδρο (68? Τσεμπάκ), Καρώ, Βινίσιους, Ζαμπάλα, Σαρφό (77? Εφραίμ), Σόουζα, Ντανίλο (67? Σατσιάς), Οκριασβίλι (82? Ντε Βινσέντι), Θεοδώρου (82? Ντιαβαρά), Μάγκλιτσα.