Οι δηλώσεις του προπονητή της Ίντερ, μετά την απρόσμενη ήττα κόντρα στην Ουντινέζε.

Βαριά ήττα με 3-1 από την Ουντινέζε γνώρισε η Ίντερ, χάνοντας ακόμα περισσότερο έδαφος στην ιταλική Serie A και με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να δέχεται έντονη κριτική.

Ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε ανοιχτά την απογοήτευσή του, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ίντερ:

«Η Ουντινέζε κέρδιζε όλες τις μονομαχίες και άλλαξα Μχιταριάν και Μπαστόνι στο ημίχρονο, διότι είχαν ήδη πάρει κίτρινη κάρτα. Η Ουντινέζε έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και νίκησε δίκαια. Εμείς δεν μπορέσαμε να δώσουμε συνέχεια στις δύο προηγούμενες νίκες μας και ο κύριος υπεύθυνος είμαι εγώ. Μας έλειπε η αποφασιστικότητα, πρέπει να αναθεωρήσουμε μερικά πράγματα».

«Στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια μας έχουμε δεχθεί 9 γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα τους δώσαμε 9 κόρνερ, κάποια στιγμή θα δεχόμασταν γκολ. Αυτή ήταν μια ήττα που μας πόνεσε πολύ. Εγώ και το επιτελείο μου συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, αλλά αυτή η ήττα μας αφήνει μπερδεμένους. Όταν έχεις λιγότερη αποφασιστικότητα από τους αντιπάλους σου, θα τιμωρηθείς».