Συνέντευξη στην ισπανική «As» παραχώρησε ο Ανταμά Τραορέ και τόνισε την επιθυμία του να επιστρέψει για να ξαναπαίξει στην Ισπανία, έχοντας επιστρέψει στην Αγγλία και την ομάδα της Γουλβς, μετά τον σύντομο δανεισμό τους στην Μπαρτσελόνα.

Ο 26χρονος αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν με τους «μπλαουγκράνα», ενώ φέτος «μετράει» 9 εμφανίσεις με 2 γκολ, φορώντας τη φανέλα της Γουλβς.

«Αισθάνομαι πολύ καλά, έχοντας ξεπεράσει και τον τραυματισμό που με ταλαιπώρησε. Δεν είμαι ακόμα στο 100%, αλλά δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», τόνισε αρχικά ο Τραορέ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ισπανία, λέγοντας:

«Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψω. Λατρεύω την Ισπανία, εκεί γεννήθηκα. Όλα στην ώρα τους. Επέστρεψα στην Μπαρτσελόνα πριν από μερικούς μήνες. Ήταν απόφασή μου, αφού είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες. Βοήθησα την ομάδα και σίγουρα θα επιστρέψω. Δεν ξέρω πότε, αλλά είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψω κάποια μέρα. Προς το παρόν, είμαι συγκεντρωμένος στη φετινή σεζόν και το πώς θα συνεχίσω να βελτιώνομαι».