Η αδιάφορη Άλμπα επικράτησε της καθόλου αδιάφορης Εφές στην Γερμανία με 95-93 χάρη σε καλάθι του Σίκμα στο 1″ και άφησε, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, τη 2 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης εκτός playoffs!

Στο ιδιόμορφο ρινγκ του Βερολίνου είχαμε, στη μία γωνία- την κίτρινη-, έναν «πυγμάχο» που όχι απλά δε νοιαζόταν για το αν το φύλλο αγώνος που θα πάρει στο τέλος θα είναι ροζ ή όχι, αλλά το είχε γραμμένο εκεί που δεν πιάνει διακριτική μελάνη.

Στην άλλη, την μπλε, υπήρχε ο «πυγμάχος» με το πιο βαρύ βιογραφικό στην Γηραιά Ήπειρο την τελευταία διετία, με ισάριθμους τίτλους, που καιγόταν να κερδίσει γιατί αλλιώς τα πράγματα θα γινόντουσαν πιο σκούρα κι από τον ουρανό στο βροχερό Λονδίνο.

Ποιος επικράτησε, λέτε;

Ακριβώς: ο αδιάφορος…

Η Εφές (μπλε…) του Αταμάν ήθελε να μπει με το μαχαίρι στα δόντια, καθώς για να μείνει ζωντανή στη μάχη της 8άδας έπρεπε να επικρατήσει πάση θυσία. Και, πράγματι, μπήκε- μόνο που το μαχαίρι ήταν αυτό της επάλειψης: η Άλμπα (κίτρινη…) παίζοντας με μηδενικό άγχος έκανε ό,τι ήθελε εντός των τεσσάρων γραμμών, πηγαίνοντας ακόμα και στο +19 (61-42 στο 23΄).