Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη τόνισε πως η ομάδα του χάρισε ένα παιχνίδι που ήταν υπό τον έλεγχό της. Τι είπε για τις αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Άρη για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Sueper League. Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV ρωτήθηκε αν θα έκανε κάτι διαφορετικά με τις αλλαγές του παιχνιδιού, αν ήξερε το αποτέλεσμα. Απάντησε πως μετά το τέλος του αγώνα η ανάλυση είναι εύκολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:
Για το ματς, τι συνέβη στο τελευταίο 20λεπτο: “Ήταν μία έκπληξη, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, παίξαμε σε καλό επίπεδο. Είχαμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, όπως των Μπα, Κανός και Χουάνγκ. Δεχθήκαμε ένα γκολ από δική μας απροσεξία και μετά ήμασταν. Χαρίσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε υπό τον έλεγχό μας”.

Για την ψυχολογία και το ματς με τον ΠΑΟΚ: “Πραγματικά όταν οι ομάδες είναι κοντά και με συνεχόμενα παιχνίδια δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σε καλό επίπεδο, όπως κάναμε για τα 70 λεπτά και σήμερα. Αν το κάνουμε θα έχουμε πιθανότητες κόντρα στον ΠΑΟΚ και οποιονδήποτε αντίπαλο”.

Για τι αλλαγές και αν θα άλλαζε κάτι: “Όταν έχει τελειώσει ένα παιχνίδι είναι εύκολο να κάνει ανάλυση. Είναι από τις φορές που από τα 70 λεπτά είσαι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου και τα τελευταία 20 λεπτά δεν είσαι”.