Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι της Handball Premier, για το πόσο ευχαριστημένος ένιωσε για την νίκη, για τους στόχους της ομάδας της φετινής σεζόν αλλά και για τον Μαντάλινιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό:«Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, σίγουρα κάναμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στην άμυνα, δεν επιτρέψαμε σε μια ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού να βάλει πάρα πολλά γκολ και εκεί ήταν το κλειδί της επιτυχίας, ότι είμασταν πάρα πολύ καλοί στην άμυνα μας.
Για το χρονικό διάστημα που αυτή η ομάδα είναι μαζί, αλλά έχει πολλούς καινούριους παίκτες, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι μετά από επτά εβδομάδες προετοιμασίας, για το δέσιμο της ομάδας για αυτό το χρονικό διάστημα.
Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ήταν απλός μια νίκη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος, σίγουρα κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα και είμαι σίγουρος, ότι όσο περνάει ο καιρός αυτή η ομάδα θα δένετε ακόμα περισσότερο και θα εμφανίζεται πολύ καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Για την Ευρώπη: «Θα παλέψουμε και για τους τρεις τίτλους, γι’ αυτό είμαστε εδώ, γι’ αυτό έχουμε φτιάξει αυτό το ρόστερ. Σίγουρα, θέλει πάρα πολύ υπομονή, ακόμα και σήμερα δείξαμε λίγο αδυναμία που οφείλεται στο γεγονός είμαστε πολύ λίγο χρόνο μαζί σαν ομάδα, όλα αυτά πιστεύω με τον χρόνο θα διορθωθούνε και θα παίζουμε ακόμα καλύτερα».
Για τον Μαντάλινιτς: «Ο καλύτερος παίκτης για εμένα είναι όλη η ομάδα για εμένα. Δείξαμε πάθος. Σίγουρα είναι ένας παίκτης υψηλής κλάσης, σίγουρα η βοήθεια του είναι ανεκτίμητη, αλλά όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί παλέψαν με ότι είχαν και δεν είχαν».