Η Εθνική Ομάδα χάντμπολ παίζει το τελευταίο της χαρτί κόντρα στην Σερβία, για να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης για τα τελικά του EURO 2022.

Την τελευταία της ευκαιρία για να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του ΕURO 2022 έχει την Μεγάλη Πέμπτη (15:00-ΕΡΤSPORTS) η εθνική ανδρών που υποδέχεται στο ΔΑΚ Κορυδαλλού την Σερβία.

Η ομάδα της Σερβίας έχει προκριθεί ήδη και μάλιστα ως πρώτη αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα “χτυπήσει” το παιχνίδι.

Η Ελλάδα θέλει μόνο νίκη για να φτάσει στους 6β και να διεκδικήσει εν συνεχεία πρόκριση πάντα σε συνδυασμό πάντα και με τα αποτελέσματα των τρίτων από τους άλλους ομίλους.

Δύο αλλαγές στην 16αδα

Η 16αδα της Εθνικής ομάδας έχει δύο αλλαγές σε σχέση με την Γαλλία, αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κωστακίδης και Δομπρής, ενώ έμειναν εκτός οι Tσίλης, Κρητικός, Παπάζογλου, Μπόσκος και Καλόμοιρος. σύνθεση της ελληνικής ομάδας για το αυριανό ματς είναι η: Κεδέρης, Αραμπατζής, Τζηράς, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Δομπρής, Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Κοτανίδης, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μωραϊτης Κωστακίδης, Μάλλιος, Μπουκοβίνας, Ηλιόπουλος.

«Μπορούμε να πάρουμε πράγματα από αυτό το ματς»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης σχολίασε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και το αυριανό. Στην έδρα μας έχουμε δικαίωμα να συζητάμε ότι μπορούμε να πάρουμε πράγματα από αυτό το ματς. Η εικόνα μας χθες με την Γαλλία ήταν αξιοπρεπής. Είμαστε αρκετά καλά. Πρέπει να διορθώσουμε την αμυντική μας λειτουργία, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς από το ματς που υπάρχει πιθανότητα να μας οδηγήσουν στην πρόκριση»

Πρόγραμμα- Αποτελέσματα της Εθνικής Ανδρών

Μεγάλη Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ελλάδα- Γαλλία 31-40

Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

ΔΑΚ Κορυδαλλού 15:00 Ελλάδα- Σερβία (ΕΡΤSPORTS)

Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου 2021

Κρετέιγ 19:00, Γαλλία- Ελλάδα (ΕΗFTV)

Η βαθμολογία του 1ου προκριματικού ομίλου

1. Σερβία 9 (5 αγώνες)
2. Γαλλία 7 (5 αγώνες)
3. Ελλάδα 4 (4 αγώνες)
4. Βέλγιο 0 (6 αγώνες)
*Το Βέλγιο έχει αποχωρήσει από την διοργάνωση