Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Διομήδη Άργους στο ΟΑΚΑ (19:30, ERTFLIX), σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 6η αγωνιστική, του 1ου Ομίλου, της Handball Premier.

Η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει το αήττητό της στην Handball Premier στο σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι για την 6η αγωνιστική κόντρα στον Διομήδη Αργους (19:30, ERTFLIX).

Στον αγώνα που θα γίνει στο «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ, η Ενωση μετά από μία μεγάλη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, παίζει με μία ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους «μεγάλους» και το παιχνίδι κρύβει παγίδες.

«Ερχόμαστε από μια μακρά διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και το παιχνίδι με τον Διομήδη είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οφείλουμε να εμφανιστούμε σοβαροί και ανταγωνιστικοί όπως σε κάθε ματς ώστε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ομοιογένεια της ομάδας» ανέφερε για το ματς ο Τάσος Παπαδιονυσίου για λογαριασμό της ΑΕΚ.

H κιτρινόμαυρη αποστολή για το ματς, αποτελείται από τους: Ουγκάλντε, Πλάθα, Μόγια, Μπριάτκα, Τζηρά, Αραμπατζή, Μυλωνά, Ηλιόπουλο, Μπεριά, Μπετζιλαλί, Στάθη, Καλόμοιρο, Νικολαΐδη, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου, Κοτσιώνη.