Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας περιόδου ολοκληρώνεται σιγά σιγά, με τον Δικέφαλο να δείχνει καλό πρόσωπο και στα φιλικά παιχνίδια.

Ο πλέιμεϊκερ της ομάδας χάντμπολ των «ασπρόμαυρων», Φώτης Μισαηλίδης, αναφέρθηκε στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του και έκανε έναν πρώτο απολογισμό για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ και την προετοιμασία. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν στο πρόγραμμα ακόμη ένα φιλικό και έπειτα μπαίνουν στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ ΠΑΟΚ:

«Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρεθήκαμε στην Σερβία, όπου και δώσαμε δύο φιλικά. Το πρώτο φιλικό στο Λέσκοβατς ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, στο οποίο παρά την κούραση του ταξιδιού λόγω της μεγάλης καθυστέρησης, παρουσιάσαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, και είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια νέα πράγματα. Την Κυριακή στο δεύτερο φιλικό στο Νις τα πράγματα ήταν πιο εύκολο καθώς δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια του αγώνα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά και έτσι ήρθε η νίκη σχετικά εύκολα. Τώρα μας μένει ένα ακόμα φιλικό, και έτσι φτάνουμε στο τέλος της προετοιμασίας, καθώς την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος. Η προετοιμασία γενικά κύλισε σε πολύ καλούς ρυθμούς με έμφαση στο τακτικό κομμάτι σε συνδυασμό με προπονήσεις αντοχής και δύναμης».