Ο Μαξ Φερστάπεν μιλώντας στο Press Association αναφέρθηκε στην πρόταση που κατέθεσε ο Χάμιλτον για να αγοράσει την Τσέλσι και αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων πώς μπορεί να ενδιαφέρεται για τους μπλε, ενώ έχει δηλώσει φίλος της Άρσεναλ.

Ο Μαξ Φερστάπεν σχολίασε επικριτικά την προσφορά που κατέθεσαν ο Λιούις Χάμιλτον και η Σερένα Γουίλιαμς να ενδιαφέρονται να αγοράσουν μετοχές της Τσέλσι, στηρίζοντας την προσφορά του Μάρτιν Μπρόουτον.

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull ανέφερε ότι ο ίδιος ως φίλος της Αϊντχόφεν δεν θα πήγαινε να αγοράσει τον Άγιαξ, μιας και ο Χάμιλτον στο παρελθόν έχει δηλώσει φίλος της Άρσεναλ, ενώ τόνισε ότι αν αγόραζε μια ομάδα θα έπαιρνε το πλειοψηφικό πακέτο για να παίρνει τις αποφάσεις και όχι ένα μικρό μερίδιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φερστάπεν για τον Χάμιλτον: “Είμαι φίλος της Αϊντχόφεν και δεν θα αγόραζα ποτέ τον Άγιαξ. Και αν επρόκειτο να αγόραζα ομάδα, θα ήθελα να ήμουν ο ιδιοκτήτης και να παίρνω τις αποφάσεις εγώ και όχι να έχω ένα μικρό μερίδιο.

Νόμιζα ότι ήταν φίλος της Άρσεναλ (σ.σ. ο Χάμιλτον). Και ενώ είναι φίλος της Άρσεναλ πηγαίνει να αγοράσει την Τσέλσι. Είναι αρκετά ενδιαφέρον. Αλλά ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματά του, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τι θα γίνει”.