Ο Μαξ Φερστάπεν θέλησε να αστειευτεί, για το γεγονός ότι ο Λιούις Χάμιλτον ενδιαφέρεται για την ιδιοκτησία της Τσέλσι,λέγοντας πως πίστευε ότι είναι οπαδός της Άρσεναλ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο Χάμιλτον και η Σερένα Γουίλιαμς συμμετέχουν στην αγορά της Τσέλσι.

Σύμφωνα με το «Sky News», ο επτά φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 και η 23 φορές νικήτρια grand slam του τένις, έχουν υποσχεθεί μέχρι και 10 εκατομμύρια λίρες έκαστος, ως μέρος της επενδυτικής ομάδας «Sir Martin Broughton».

Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Μαξ Φερστάπεν, βρήκε την ευκαιρία να πειράξει τον Βρετανό πιλότο, όταν ρωτήθηκε για αυτό με τον Ολλανδό να δηλώνει:

«Είμαι οπαδός της Αϊντχόφεν και δεν θα αγόραζα ποτέ τον Άγιαξ. Αν ήταν να αγοράσω ποδοσφαιρική ομάδα, θα ήθελα να είμαι ο πλήρης ιδιοκτήτης και να παίρνω αποφάσεις από μόνος μου, όχι να έχω μόνο ένα μικρό ποσοστό».

Ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι ήταν οπαδός της Άρσενλα. Είναι αρκετά ενδιαφέρον να είσαι οπαδός της Άρσεναλ και να πηγαίνεις να αγοράσεις την Τσέλσι, αλλά ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα χρήματα του, οπότε ας δούμε τι θα βγει από αυτό».