Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τόνισε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα τόσο στην Ferrari αλλά και τον Λεκλέρκ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σεμπάστιαν Φέτελ:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Αλλά νομίζω ότι σε γενικότερη άποψη, δούλεψα περισσότερο και σίγουρα όλο αυτό θα με βοηθήσει σε όλα αυτά που έρχονται στο μέλλον. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για αυτά που ακολουθούν. Προφανώς είμαι στενοχωρημένος που φεύγω από την ομάδα μου αλλά ήταν μια απόφαση που πήρα πολύ καιρό πριν. Ελπίζω, επειδή πραγματικά νοιάζομαι για αυτή την ομάδα, να επιστρέψουν εκεί που αξίζουν.

Να έχουν καλύτερη πρόσφυση, να πάρει ο Σαρλ το αυτοκίνητο που του αξίζει. Για να έρθουν τα καλά αποτελέσματα για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα γκαράζ, που έχουν τόσο πάθος με το σπορ αυτό. Αλλά για όλα όσα έρχονται για εμένα, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Είναι ένα νέο κεφάλαιο φυσικά, μια μεγάλη αρχή. Ο χρόνος θα δείξει. Φέτος μπορεί να μην είχα καλά αποτελέσματα αλλά έμαθα πάρα πολλά πράγματα για εμένα και το μέλλον μου εντός, αλλά και εκτός πίστας».