Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, αποκαλύπτει ότι ο θρύλος της Formula 1 είχε ανησυχία για την κατάσταση στο χιονοδρομικό κέντρο πριν το σοβαρό ατύχημα που είχε το 2013.

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Netflix (!5/9) για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ακόμη ένα απόσπασμα από όσα αναφέρει η σύζυγός του, Κορίνα, έρχεται στην επιφάνεια. Όπως αποκαλύπτει, λίγο πριν το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013, ο Γερμανός θρύλος της Formula 1 είχε μια ανησυχία για την κατάσταση στο χιονοδρομικό κέντρο.

«Λίγο πριν γίνει το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις, μου είχε πει ‘το χιόνι δεν είναι κατάλληλο. Μήπως να πηγαίναμε στο Ντουμπάι για ελεύθερη πτώση’», αποκαλύπτει η Κορίνα Σουμάχερ.

«Πάντα ολοκλήρωνε τους αγώνες του στη Formula 1 ασφαλής και γι’ αυτό πίστευα ότι είχε κάποιους φύλακες αγγέλου και τον πρόσεχαν. Ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι κάτι θα μπορούσε να πάθει ο Μίκαελ», προσθέτει.

Η ίδια παραμένει «κολώνα» στο πλευρό του, παρότι τα τελευταία οκτώ χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, επικοινωνίας και κινητικότητας. «Είμαι απίστευτα τυχερή που γνώρισα τον Μίκαελ. Είναι ο πιο αγαπητός άνθρωπός που έχω γνωρίσει», τονίζει.