Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο ήταν ο μεγάλος νικητής στο ιταλικό Grand Prix, τονίζοντας πως γνώριζε πως θα ερχόταν κάτι καλό, ενώ χαρακτήρισε τρελό το 1-2 της ΜακΛάρεν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο μετά τη νίκη του:

«Γνώριζα, για να είμαι ειλικρινής, πως ακόμα και αν μας πήγαινε καλά η εκκίνηση, δεν ήταν εγγυημένο πως θα ήμασταν μπροστά όλο τον αγώνα. Μπόρεσα να κρατηθώ μπροστά στο πρώτο stint. Δεν πιστεύω πως ήμασταν τρομερά γρήγοροι, αλλά ήταν αρκετό να μείνουμε μπροστά από τον Max.

Και μετά δεν ξέρω, υπήρξαν αυτοκίνητα ασφαλείας, έγινε αυτό και εκείνο. Το να προηγηθώ απ’ την αρχή μέχρι το τέλος, δεν πιστεύω πως κανείς μας το περίμενε. Ένιωθα κάτι μέσα μου την Παρασκευή. Γνώριζα πως θα ερχόταν κάτι καλό. Απλά ας πούμε αυτό.

Τρίτες, τέταρτες, πέμπτες θέσεις, μετά μπορεί και να κερδίσεις, και έτσι και έκανα. Προφανώς το διάλειμμα του Αυγούστου ήταν καλό, ανασυντάχθηκα, έτσι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες νιώθω καλύτερα.

Το να πετυχαίνουμε το 1-2, όχι μόνο να κερδίζω, είναι τρελό. Για τη McLaren το να βρισκόμαστε στο βάθρο είναι τεράστια υπόθεση, πόσο μάλλον να κάνουμε το 1-2. Το σημερινό είναι αφιερωμένο στην team Papaya (ΜακΛάρεν, λόγω του χρώματος του μονοθεσίου». Για πρώτη φορά ξεμένω από λόγια»