Ο Τάσος Χρυσανθόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος στην ομοσπονδία τοξοβολίας μετά την εκλογική διαδικασία που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαρτίου.

Ο Τάσος Χρυσανθόπουλος, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, συγκέντρωσε 25 ψήφους, από τα 32 σωματεία που ψήφισαν. Διαδέχεται τον Πέτρο Συναδινό που εξελέγη εκπρόσωπος του αθλήματος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με 25 ψήφους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Πρόεδρος έστειλε μήνυμα ενότητας: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα σωματεία που πήραν μέρος στις εκλογές και να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι εκλέχθηκαν. Αναγνωρίζω το μέγεθος της ευθύνης να συνεχίσω την επιτυχημένη πορεία της τοξοβολίας και δεσμεύομαι ότι θα το προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου. Ολοι μαζί, ενωμένοι, θα εργαστούμε για το καλό του αθλήματος, με επίκεντρο πάντα τους αθλητές και τις αθλήτριες μας», είπε ο Τάσος Χρυσανθόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Συναδινός τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία για όσα πετύχαμε τα τελευταία 8 χρόνια αλλά και για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου, με την εκλογή μου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Θέλω να συγχαρώ και το νέο Πρόεδρο και να καλέσω την οικογένεια της τοξοβολίας, σε κλίμα ενότητας, να συνταχθούμε δίπλα του και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για ένα καλύτερο αύριο του αθλήματος».