Στους άνδρες πρωταθλητής σύλλογος αναδείχθηκε η Ευκαρπία, με 42β. και ακολούθησαν ο Κρότων με 28β. και Ολύμπιοι Κατερίνης με 27β.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο που διεξήχθη στην Κατερίνη. Περισσότεροι από 200 αθλητές από 30 σωματεία συγκεντρώθηκαν στην Παραλία της Κατερίνης και διεκδίκησαν τους πρώτους τίτλους της χρονιάς.

Τα χαμόγελα ήταν διάπλατα, καθώς σήμανε την επανεκκίνηση των εγχώριων διοργανώσεων και παράλληλα συγκροτήθηκαν οι εθνικές ομάδες Ανδρών και Γυναικών που θα συμμετάσχουν στις διεθνείς διοργανώσεις.

Στους άνδρες πρωταθλητής σύλλογος αναδείχθηκε η Ευκαρπία, με 42β. και ακολούθησαν ο Κρότων με 28β. και Ολύμπιοι Κατερίνης με 27β.

Στις Γυναίκες πρώτευσε ο ΑΟ Ευπυρίδαι με 13β.. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ολυμπιονίκης Βόλου και το χάλκινο ο Ευρωπός.

Στους Παμπαίδες η Ευκαρπία στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα και ακολούθησαν οι: Αρης και Ολύμπιοι Κατερίνης.

Στις Παγκορασίδες πρωταθλητής σύλλογος αναδείχθηκε ο Ημαθίων, ενώ στο βάθρο ανέβηκαν και οι:Ολύμπιοι Κατερίνης και Ολυμπιονίκης Βόλου.

Για πρώτη φορά σε διοργάνωση της Πάλης διεξήχθη πιλοτικά η κίνηση της ελληνορωμαϊκής στην Αμμο στην κατηγορία των παμπαίδων. Η Ευκαρπία βγήκε πρώτη και ακολούθησαν οι: Ολύμπιοι Κατερίνης και Ογχηστός.

Αναλυτικά οι νικητές ανά κατηγορία
ΑΝΔΡΩΝ
70κ.
1 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Ν. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ)
2 ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΟΙ)
3 ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (ΚΡΟΤΩΝ)
80κ.

Προηγούμενο άρθροΙωνικός: Έκανε δικό του και τον Κιάκο
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα: Η βαριά ήττα στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Μουντιάλ (vid)