Ο Ολυμπιακός κατάφερε με σχετική άνεση να φτάσει στην κατάκτηση του 62ου πρωταθλήματος του στην κολύμβηση, σαρώνοντας σε άνδρες και γυναίκες.

Οι Πειραιώτες συγκέντρωσαν 652.0 βαθμούς στους άνδρες, 662.5 βαθμούς στις γυναίκες και στο σύνολο 1314.5 βαθμούς. Τόσο στους άνδρες και στις γυναίκες όσο και στο σύνολο ακολούθησαν στην κατάταξη και στο βάθρο το Παλαιό Φάληρο (ΑΟΠΦ) και ο Άρης Θεσσαλονίκης.

Στην 4η θέση της συνολικής βαθμολογίας βρέθηκε ο ΠΑΟΚ που πέρυσι ήταν στην 3η θέση. Ακολουθούν οι τριάδες του βάθρου σε άνδρες, γυναίκες και σύνολο:

Κατάταξη ανδρών

1. ΟΣΦΠ – 652β
2. ΑΟΠΦ – 576β
3. ΑΡΗΣ – 396β

Κατάταξη γυναικών

1. ΟΣΦΠ – 662.5β
2. ΑΟΠΦ – 427β
3. ΑΡΗΣ – 251.5β

Συνολική κατάταξη

1. ΟΣΦΠ – 1314.5β
2. ΑΟΠΦ – 1003β
3. ΑΡΗΣ – 647.5β

Ο Νίκος Γέμελος, επικεφαλής προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε τα εξής: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον Απόστολο Χρήστου που μας χάρισε την 4Χ100μ ελεύθερο ανδρών που είχαμε τόσο καιρό να κερδίσουμε. Είχε πάρα πολύ πάθος καθόλη τη διάρκεια των αγώνων παρότι ήταν κουρασμένος από την καταπόνηση που είχε στο ευρωπαϊκό και στο Ακρόπολις. Έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, οπότε χρωστάμε ένα ευχαριστώ σε αυτόν τον κολυμβητή. Ευχαριστούμε πολύ και την Κέλλυ Αραούζου. Είναι μία αθλήτρια που έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια μαζί. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα έχει δώσει στον ελληνικό αθλητισμό και στην κολύμβηση, ιδιαίτερα στο άθλημα του open water. Έβαλε μία τελεία στην καριέρα της αλλά πιστεύω ότι έχει ακόμα πάρα πολλά να προσφέρει και ότι θα την έχουμε κοντά μας. Ο Ολυμπιακός την τίμησε ιδιαίτερα με το που τελείωσε την τελευταία της κούρσα, με αυτό τον τρόπο τελειώνουν όλα τα ωραία. Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολυαθλητικό σωματείο και σε ό,τι κάνει θέλει να είναι πρώτος. Σε αυτό βοηθάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με το Μιχάλη Κουντούρη και τους ευχαριστούμε πολύ. Αν δεν είχαμε αυτούς τους ανθρώπους, και ιδιαίτερα το Βαγγέλη Μαρινάκη, δε θα είχαμε τίποτα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω θα συνεχίσει να μας βοηθάει για πολλά χρόνια ακόμα».