Το ΔΣ του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αποφάσισε την ένταξη του κεντρικού σχεδιασμού και του προϋπολογισμού των τμημάτων ΑμεΑ.

Πρόκειται για μία ιστορική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που δείχνει για μία ακόμη φορά την στήριξή του στην ομάδα ΑμεΑ που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2018.

Αναλυτικά:

Το διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο. έλαβε ιστορική απόφαση και για πρώτη φορά τα τμήματα ΑμεΑ θα βρεθούν υπό την σκέπη του Συλλόγου.

Η αρχή έγινε τον Δεκέμβριο του 2018 με την απόφαση της τότε διοίκησης του Συλλόγου για την ίδρυση του Παναθηναϊκού ΑμεΑ και από την πρώτη στιγμή η «μάνα του λόχου» αποτέλεσε μια από τις βάσεις του όλου εγχειρήματος.

Η νέα διοίκηση αποφάσισε την περαιτέρω στήριξη των συγκεκριμένων τμημάτων δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στον αθλητισμό ΑμεΑ του Συλλόγου.

Η συμπαράσταση ήταν έμπρακτη από την πρώτη στιγμή ενώ παραχωρήθηκε και η αίθουσα της Θύρας 12 για τις ανάγκες των τμημάτων.

Με τη νέα απόφαση του Δ.Σ. ουσιαστικά υπάρχει η διάθεση για πλήρη ένταξη των τμημάτων ΑμεΑ στον κεντρικό σχεδιασμό και προϋπολογισμό του Α.Ο. αποδεικνύοντας ότι αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Παναθηναϊκού για το οποίο άπαντες είμαστε υπερήφανοι.