Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (16:00) την TENAX Dobele ως τυπικά φιλοξενούμενος για το πρώτο παιχνίδι του EHF Challenge Cup.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και στο πρώτο παιχνίδι της σειράς αντιμετωπίζει την TENAX Dobele. Η πρωταθλήτρια Λετονίας την φετινή περίοδο αγωνίζεται στην ισχυρή Βαλτική Λίγκα, βρισκόμενη στην 4η θέση με 13 βαθμούς. Για να προκριθεί στο Round 3, η TENAΧ Dobele πραγματοποίησε μία τρομερή ανατροπή στη Λετονία, κερδίζοντας την Μασέκα από την Λευκορωσία με 34-25, ενώ είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 27-22.

Οι «ασπρόμαυροι» πραγματοποίησαν αήττητη πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, και με την «φορά» και την ψυχολογία από τις εγχώριες διοργανώσεις, θέλουν να έχουν ανάλογη εικόνα και στο EHF Challenge Cup.

Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα:

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.