Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenger Cup, ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 11-9 τον Παναθηναϊκό στο Σεράφειο.

H ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη έκανε ιδανικό ξεκίνημα, καθώς προηγήθηκε με 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό του Δημήτρη Μάζη που ήταν τιμωρημένος με κόκκινη και δεν κάθισε στον πάγκο να πραγματοποιεί το καλύτερο οκτάλεπτο τη φετινή σεζόν, ανατρέποντας τα δεδομένα με σερί 0-5 στη 2η περίοδο χάρη σε γκολ των Άτζιτς δις, Αλβέρτη, Τότη και Χατζηγούλα!

Εκεί, ο ασταμάτητος Μπογκντάνοβιτς έγραψε το 8-7, ενώ ο Γωνιωτάκης έδωσε προβάδισμα 9-7 στην ομάδα του, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Δήμο Δερμιτζάκη να μειώνει σε 9-8. O Μανώλης Σολανάκης αμέσως μετά έγραψε το 10-8 για τους γηπεδούχους. Το 11-8 ήρθε στο 2:01 από τον Γωνιωτάκη, ενώ το τελικό 11-9 διαμόρφωσε ο Αλβέρτης στο 1:23.

Το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ομαλά, καθώς όπως αναφέρει το φύλλο αγώνος στο 2:01, όταν ο Γωνιωτάκης έκανε το 11-8 οι διαιτητές απέβαλλαν τον Νάσο Ηρειώτη από τον πάγκο των «πράσινων», για έντονη διαμαρτυρία.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, εισήλθαν στο «Σεράφειο» οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μετά τη λήξη άναψαν καπνογόνα και όπως αναφέρεται «δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα».