Ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» από την έδρα του Άρη, με το επιβλητικότατο 23-1, πετυχένοντας την δεύτερη πιο ευρεία νίκη του στο πρωτάθλημα, αλλά και την 12η συνεχόμενη.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι χαώδης και φάνηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, με τον Ολυμπιακό να νικά τον Άρη με 23-1.

Οι πρωταθλητές έφθασαν στη 12η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, έχοντας ήδη πετύχει 218 γκολ.

Παράλληλα, αυτή ήταν η δεύτερη πιο ευρεία νίκη για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στο αντίστοιχο παιχνίδι του α’ γύρου είχαν επικρατήσει του Άρη με διαφορά 23 γκολ (27-4). Ο Άρης παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό ακόμα στο πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 1-7, 0-4, 0-6.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσκίρης, Μπιτσάκης, Ζιώτας, Βικάτος, Γιώρτσιος, Αλιαπούλιος, Νάνος, Ζίτνικ 1, Χατζίδης, Σολογάννης, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Κουνέλας, Βλασακίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 2, Γκίλλας 4, Φουντούλης 6, Δερβίσης 3, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 4, Σύρμας, Μαθιόπουλος 2.

Διαιτητές: Μονιούδης, Κυράνης Χρ.