Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπαρτσελονέτα και η Βουλιαγμένη από τη Γιαντράν Σπλιτ για τη 10η αγωνιστική στον Α’ όμιλο του Champions League.

Η 10η στροφή του Α’ ομίλου του Champions League, την Τετάρτη (22/3), μπορεί να κρίνει πολλά για τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη και τους στόχους που έχουν.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπαρτσελονέτα στην Ισπανία (20:00) σε ένα από τα ντέρμπι του ομίλου για την πρωτιά στον όμιλο, ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Μπαρτσελονέτα και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο.

Οι τρεις ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Final 8 του Βελιγραδίου, όμως θέλουν την καλύτερη κατάταξη στον όμιλο για τη διασταύρωση στους προημιτελικούς.

Η Μπαρτσελονέτα έχοντας νικήσει τον Ολυμπιακό στον Πειραιά με 9-7 στις 10 Ιανουαρίου, αλλά και την Προ Ρέκο στην Ιταλία με 9-8, την 1η Μαρτίου, είναι στην κορυφή, όμως ο Ολυμπιακός με νίκη την προσπερνά.

«Πάμε στην Ισπανία, για να πάρουμε εκδίκηση. Οι παίκτες είναι αφοσιωμένοι στο παιχνίδι. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά πιστεύω, ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εκεί. Δεν σκέφτομαι την ήττα, πιστεύω στην καρδιά των παικτών μου» δήλωσε ο τεχνικός τού Ολυμπιακού, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς πριν από το ταξίδι στη Βαρκελώνη.

Η μεγάλη ευκαιρία της Βουλιαγμένης

Την ίδια ώρα η Βουλιαγμένη δίνει στο Σπλιτ τον αγώνα που μπορεί να αποδειχθεί το μεγαλύτερο βήμα για πρόκριση στο Final 8.

Οι «μπέμπηδες» αντιμετωπίζουν τη Γιαντράν, την κύρια αυτή τη στιγμή αντίπαλό τους για την 4η θέση, που δίνει θέση στην τελική φάση.