Ασταμάτητος μοιάζει ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 6-5 απέναντι στην Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και παρέμεινε αήττητος για επτά αγωνιστικές στο LEN Champions League.

Το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου είχε το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και όταν οι Κροάτες έφεραν το παιχνίδι  στα ίσα (4-4) είχε τις απαντήσεις.

Το παιχνίδι βασίστηκε στις δυνατές άμυνες έχοντας ως χαρακτηριστικό πως ο Ολυμπιακός τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Γιουγκ έχασαν πληθώρα επιθέσεων σε παίκτη παραπάνω. Εξαιρετική παρουσία από τον Κώστα Μουρίκη που σημείωσε δύο πανέμορφα γκολ από φουνταριστό και κέρδισε πολλές αποβολές, ενώ «από μηχανής θεός» αποδείχθηκε ο Μανώλης Ζερδεβάς που είχε πολύ καλές επεμβάσεις με κορυφαία την τελευταία σε προσπάθεια του Μερκούλοφ από τα δύο μέτρα 0:42 πριν τη λήξη του αγώνα. Χειροκροτήθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού ο Πάολο Ομπράντοβιτς κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων. Ο Κροάτης άσσος αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο της εκπληκτικής πορείας των δύο τελευταίων ετών.

Τα γκολ του Ολυμπιακού προήλθαν ως εξής: 1/9 σε παραπάνω, 2 στα ίσα, 2 από φουνταριστό, 1 σε κόντρα.

Τα γκολ της Γιουγκ προήλθαν ως εξής: 2/10 σε παραπάνω, 1 σε κόντρα, 1 στα ίσα, 1 από φουνταριστό.

Ολυμπιακός – Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 6-5 (2-0, 1-2, 2-2, 1-1)

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μίτροβιτς, Ζιβογίνοβιτς.
Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ): Πόπαντιτς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ, Κρζιτς, Γκαρσία Γκαντέα, Λόζινα, Μερκούλοφ 1, Παπαναστασίου 1, Ζούβελα, Μπένιτς 1, Ομπράντοβιτς Π. 1, Τζάρακ.