Ο Εθνικός λύγισε στο τέταρτο οκτάλεπτο κόντρα στην Ούιπεστ, ηττήθηκε 9-13 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του LEN Euro Cup.

Τα κορίτσια του Εθνικού δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση κόντρα στην Ούιπεστ. Οι Μαγυάρες επικράτησαν 13-9 και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του LEN Euro Cup.

Το ματς: Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή με τις δύο ομάδες πηγαίνουν γκολ – γκολ. Ο Εθνικός κέρδισε πολλές αποβολές, αλλά δεν τα κατάφερνε στην παίκτρια παραπάνω και αυτό ήταν κάτι που του στοίχισε στη συνέχεια του αγώνα.

Η Ούιπεστ προηγήθηκε τρεις φορές με τον Εθνικό να απαντά ισάριθμες κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το ημίχρονο να ολοκληρωθεί με το σκορ στο 3-3.

Στο τρίτο οκτάλεπτο άνοιξε ο ρυθμός και είχαμε καταιγισμό τερμάτων. Είναι χαρακτηριστικό πως στα πρώτα τέσσερα λεπτά μπήκαν έξι γκολ με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από τρία τέρματα.

Η Καραμπέτσου έδωσε προβάδισμα 7-6 στον Εθνικό, όμως η Φαραγκο και Μπάκσα διαμόρφωσαν το 7-8 με δύο γρήγορα γκολ για να κλείσει έτσι η τρίτη περίοδος.

Η Ρακιντζή έφερε ξανά το ματς στα ίσα με την έναρξη της τέταρτης περιόδου, όμως με δύο γκολ της Ζέγκεντι και ένα από την Χάιντου η Ούιπεστ έτρεξε επί μέρους 3-0 και ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση πρόκριση.

Η Φαραγκο ανέβασε κι άλλο τη διαφορά, η Άντριους μείωσε προσωρινά πριν η Μακσάι διαμορφώσει το τελικό 13-9.

Εθνικός – Ούιπεστ 9-13

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 4-5, 2-5

Εθνικός: Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Μπορίσοβα, Μπετα, Κοντονή 1, Κατσιμπρή 1, Χατζηκυριακάκη, Α. Μπενέκου, Ρακιντζή 1, Κανετίδου 3, Ι. Μπενέκου, Άντριους 1, Μπεκρη

Ούιπεστ: Μάγκιαρι, Αουμπέλι 1, Μακσάι 2, Τίμπα, Ζουκς, Βάρο, Μπάκσα 2, Φαραγκο 3, Ζεγκεντι 2, Χάιντου 1, Λεντβάι, Περζτέγκι-Νάγκι 2, Γκολοπένγκζα