Η Βουλιαγμένη επικράτησε του Εθνικού με 17-10 και προκρίθηκε στον τελικό του final-4.

Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ η ομάδα των νοτίων προαστίων δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 7-2 στο πρώτο οκτάλεπτο καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς.

Ο Εθνικός προσπάθησε στην συνέχεια της συνάντησης και μείωσε στα μέσα της τρίτης περιόδου σε 10-6 και 11-7 αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο. Για την Βουλιαγμένη ξεχώρισαν Ξενάκη, Κώτσια και Κούλχαας. Από τον Εθνικό διακρίθηκαν Μαμόγλου και Δούλη.

Η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Μαΐου (17.00) τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Γλυφάδα.

ΕΘΝΙΚΟΣ Π – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-17

Τα οκτάλεπτα: 2-7, 3-3, 2-4, 3-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ (προπονητής Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Ρακιντζή, Κωνσταντοπούλου, Ελληνιάδη 2, Μαμόγλου 3, Παναγιωτοπούλου, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 1, Πεττα, Δούλη 3, Μπιτσάκου, Γκοτζιά, Ζαφειράκη, Γαλανάκη, Χέλμη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Κωτσιώνη, Κούλχαας 4, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 4, Νίνου 2, Μ. Πάτρα 2, Κώτσια 5, Διαμαντοπούλου, Κοντονή, Καϊάφα, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου, Σάντα.