Μετά τις σούπερ μεταγραφές, οι μεγάλες ανανεώσεις στην ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για δύο πολύτιμα εργαλεία και πρωταγωνιστές όλα αυτά τα χρόνια στους «ερυθρόλευκους», Κώστα Μουρίκη και Κώστα Γενηδουνιά, οι οποίοι ανανέωσαν μέχρι το 2024 τα συμβόλαιά τους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Μουρίκης μετά την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα ξανά με τον Ολυμπιακό, για άλλα τρία χρόνια. Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεχίσω να υπηρετώ τον σύλλογο και ελπίζω τη νέα χρονιά να πανηγυρίσουμε ακόμα περισσότερα τρόπαια. Από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων».
Από την πλευρά του, ο Κώστας Γενηδουνιάς, σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει μεγάλες βλέψεις για τα επόμενα χρόνια και θα δουλέψω σκληρά για να τη φτάσουμε ξανά στην κορυφή. Η διατήρηση των εγχώριων τίτλων και η διεκδίκηση του ευρωπαϊκού είναι οι στόχοι μας και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν. Ελπίζω να έχουμε από την επόμενη χρονιά και την παρουσία των φιλάθλων μας οι οποίοι μας έχουν λείψει πολύ όλο αυτό το διάστημα».