Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την απογοητευτική του χρονιά στο Champions League με μία ακόμα ήττα, καθώς αυτή τη φορά ηττήθηκε από την ουρανό Ντιναμό στην Τιφλίδα (14-13).

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η πορεία του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League του πόλο, καθώς γνώρισαν την ήττα ακόμα και από την ουραγό του Α΄ ομίλου, την Ντιναό Τιφλίδας.

Οι Ερυθρόλευκοι- που ξόδεψαν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για να μην μπουν καν στους «8» του Len Champions League- παρουσίασαν για άλλο ένα παιχνίδι τις αγωνιστικές τους παθογένειες, με την κάκιστη άμυνά τους να τους «προδίδει» ξανά και ξανά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν γρήγορα 3-0, με τον Ολυμπιακό να μειώνει σε 4-3. Η Ντιναμό και πάλι ξέφυγαν στο +2 (7-5), ενώ ο Ολυμπιακός έχασε τρομερή ευκαιρία να μειώσει σε επίθεση με δύο παραπάνω και έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους του να πάνε ξανά στο +3 (9-6).

Με δύο γκολ του Δερβίση και ένα του Γκίλλα Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 9-9 στις αρχές της τρίτης περιόδου, όμως η Ντιναμό έτρεξε νέο σερί τριών τερμάτων για το 12-9. Με ένα επιμέρους 4-1 ο Ολυμπιακός ισοφάρισε ξανά σε 13-13 και είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Κολόμβο σε επίθεση με παίκτη παραπάνω. Το τελικό 14-13 διαμόρφωσε ο Αντεϊσβίλι ενάμισι λεπτό πριν το φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-3, 2-3, 3-4

Ντιναμό Τιφλίδας: Ραζμάτζε, Καβταράτζε, Μέσκι 1, Τζικτσιαρένκα, Μπιτάτζε 1, Γιελάκα 2, Αντεϊσβίλι 2, Σάριτς 4, Ιμνασβίλι, Μαγκρακβελίτζε, Βάσιτς 3, Κεσελασβίλι 1, Σουμπλάτζε

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός 2, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης, Γουβής, Δερβίσης 3, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.