Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα με την Ντιναμο Τιφλίδας και την ισοπέδωσε με 21-9 και συνεχίζει την καλή πορεία στο Champions League.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Προ Ρέκο στην πρεμιέρα, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να δείχνουν τη δύναμή τους πανηγυρίζοντας μια ακόμα επιβλητική επικράτηση.

 

Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος σταμάτησε στα επτά γκολ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε σαν… μανιασμένος στο παιχνίδι και προηγήθηκε γρήγορα με 5-1. Οι γηπεδύχοι μείωσαν με τον Σάριτς σε 5-2, ωστόσο ο Ολυμπιακός με σερί τεσσάρων γκολ έκανε το 9-2.
Μετά από τέσσερα λεπτά χωρίς γκολ, η Ντιναμό πέτυχε το μοναδικό της γκολ για τη δεύτερη περίοδο και μείωσε σε 9-3, αλλά ο Βάμος απάντησε αμέσως και ανέβασε ξανά τη διαφορά στα επτά γκολ, για το 10-3 του ημιχρόνου, ενώ με την έναρξη της τρίτης περιόδου έκανε το 11-3.

Η Ντιναμό μείωσε ξανά σε 11-4, με τον Ολυμπιακό να τρέχει νέο σερί τριών γκολ για το 14-4. Για πρώτη φορά στο ματς, οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο διαδοχικά τέρματα (14-6), αλλά και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με τέσσερα γκολ ως το τέλος του τρίτου οκταλέπτου (6-18).
Το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν πιο ισορροπημένο. Η Ντιναμό βρήκε δίχτυα δύο φορές, με τον Ολυμπιακό να απαντάει ισάριθμες με Γούβη και Παπανσστασίου για το 20-8. Ο Μουρίκης έκανε το 21-8 δύο λεπτά πριν το τέλος, ενώ ο Μακγρακβελίτζε στην εκπνοή διαμόρφωσε το τελικό 21-9.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 1-4, 3-8, 3-3