Η Βουλιαγμένη πάλεψε απέναντι στην πανίσχυρη Μπαρτσελονέτα, αλλά γνώρισε την ήττα 7-11 από τους Ισπανούς και έμεινε στον ένα βαθμό στο Champions League.

Η αποστολή της Βουλιαγμένης απέναντι στην Μπαρτσελονέτα ήταν δεδομένα δύσκολη και η ήττα με 11-7 ήρθε φυσιολογικά λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Ωστόσο, ο ΝΟΒ τηρουμένων των αναλογιών ήταν εξαιρετικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την ποιότητα των παικτών των Ισπανών να κάνει τελικά τη διαφορά.

Το βασικό ζητούμενο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ήταν να μπορέσει η Βουλιαγμένη να παίξει όπως στο Κραγκούγεβατς. Με όπλο την άμυνά του ο ΝΟΒ κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν σχεδόν σε όλο το πρώτο οκτάλεπτο την Μπαρτσελονέτα, ενώ βρήκε γκολ στην επίθεση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπασηφάκη. Ο Παβιγιάρ ήταν αυτός που διαμόρφωσε το 1-1 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο το ματς άνοιξε, όμως ο ΝΟΒ παρέμενε ανταγωνιστικός. Καλογερόπουλος και Τρούλος απάντησαν στα γκολ των Περόνε και Φαμέρα πριν ο Λαρούμπε στον παραπάνω διαμορφώσει το τελικό 4-3 υπέρ της Μπαρτσελονέτα.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου η Μπαρτσελόνετα κατάφερε να ξεφύγει και να αποκτήσει προβάδισμα που έφτασε μέχρι και τα τέσσερα γκολ πριν ο Τρούλος καταφέρει να μειώσει στο 5-8 της τρίτης περιόδου.

Ο Καπότσης μείωσε στα δύο τέρματα με την έναρξη του τέταρτου οκταλέπτου, ωστόσο αμέσως ο Περόνε με τον Παβιγιάρ ανέβασαν τη διαφορά στα τέσσερα γκολ. Η συνέχεια του αγώνα ήταν τυπική διαδικασία με την Μπαρτσελονέτα να επικρατεί τελικά 11-7.