Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σταδιακά ανεβάζει τον πήχη σε όλα τα τμήματα και επιχειρεί το βήμα παραπάνω και στο τμήμα πόλο. Έκλεισε προπονητή, πάει για καλούς ξένους παίκτες και στόχο το… κάτι παραπάνω.

Η παραμονή του Παναθηναϊκού, στην Α1 πόλο ανδρών, δεν προκάλεσε εφησυχασμό αλλά δημιούργησε προσδοκίες για το μέλλον, με την διοίκηση του ερασιτέχνη να ανεβάζει τον πήχη και να προσπαθεί να… χτίσει ένα σύνολο με υψηλότερους στόχους από τις προηγούμενες σεζόν.

Αρχικά, οι «πράσινοι» θα αποχωριστούν τον Μιχάλη Λαζαρίδη και διάδοχός του είναι ο Δημήτρης Μάζης, πρώην προπονητής της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μάζης, πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό πως αποχώρισε από την «Ένωση» με τον προορισμό του να είναι το «τριφύλλι».

Εκεί, ο πρώην τεχνικός των ΑΕΚ και ΑΝΟ Γλυφάδας πέρα από νεανικό δυναμικό, το οποίο έχει – αποδεδειγμένα – διαχειριστεί επιτυχημένα στο παρελθόν, θα κληθεί να επιλέξει και τους ξένους που είναι διατεθειμένη να προσθέσει στο ρόστερ της η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Οι παραπάνω κινήσεις, αναμφίβολα, στέλνουν μήνυμα προς όλες τις πλευρές πως ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί ανταγωνιστικότερος τη νέα σεζόν. Η διοίκηση θα στηρίξει περισσότερο το τμήμα και οι βλέψεις ακόμα και για τετράδα θα είναι υψηλές.