Ο ΠΑΟΚ και ο Γ.Σ. Περιστερίου μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Ποσειδώνιο με σκορ 8-8.

Αμφίρροπη ήταν η αναμέτρηση που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται τελικά ισόπαλες. Ο ΠΑΟΚ έκανε δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο οκτάλεπτο, παίρνοντας βραχύ προβάδισμα με 2-1, ενώ στο δεύτερο οκτάλεπτο το Περιστέρι κατάφερε να προσπεράσει τους γηπεδούχους και να πάρει προβάδισμα ενός γκολ, με το ημίχρονο να λήγει 4-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με την τρίτη περίοδο να λήγει με 7-7 ενώ το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 8-8. Από την πλευρά του Δικεφάλου εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία αναφορικά με αποφάσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, κάνοντας λόγο στο δελτίο τύπου της ομάδας για καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

«…Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες συνέχισαν τις σκληρές μάχες, ο Δικέφαλος πάλεψε για τους τρεις βαθμούς της νίκης, με το σκορ να μένει ισόπαλο, 8-8 και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Prima Holidays να έχουν παράπονα από την διαιτησία για τις αποφάσεις της στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε να παλεύει για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, με την διαιτησία να παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα», όπως αναφέρει απόσπασμα της ανακοίνωσης αναφορικά με το παιχνίδι.

ΠΑΟΚ Prima Holidays-Γ.Σ. Περιστερίου: 8-8

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-4, 3-2, 1-1