Η ομάδα πόλο των Εφήβων του Παναθηναϊκού επικράτησε με 11-6 του Ολυμπιακού στο πόλο και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τους Έφηβους του Παναθηναϊκού στο πόλο. Οι πράσινοι κάλυψαν την διαφορά τερμάτων που χρειάζονταν και πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Το τριφύλλι μπήκε από νωρίς και κατάφερε να χτίσει την επιθυμητή διαφορά. Αύριο και μεθαύριο διεξάγονται οι ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης και στόχος για τον ΠΑΟ είναι να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Το «τριφύλλι» κατάφερε και λύγισε τους «ερυθρόλευκους» με τη διάφορα τερμάτων που χρειαζόταν έτσι ώστε να περάσει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν μπροστά στο πρώτο οκτάλεπτο με 5-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν ωστόσο η διαφορά παρέμεινε ίδια με τον Παναθηναϊκό μπροστά με 7-3.

Σκληρό ήταν και το τρίτο οκτάλεπτο με τον Παναθηναϊκό να κρατάει διαφορά και να είναι μπροστά στο σκορ με 8-5.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο οι «πράσινοι» ήταν και πάλι κυρίαρχοι και το τελικό 11-6 μιλάει από μόνο του.

Αύριο και μεθαύριο διεξάγονται οι ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης και στόχος για τον ΠΑΟ είναι να στοχεύσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Παναθηναϊκός (Πυρπυρής): Βασιλάκης, Δευτεραίος 1, Φλάμπουρας, Κουρούπης 1, Αλμυράς 3, Ερέις, Αργυρός, Ζαχόπουλος, Σιαμάς Χ. 1, Σιαμάς Π. 5, Εγνατιάδης, Σιαμάς Γ., Κρατημένος, Πορτοκάλης και Ζερβουδάκης.