Γίγαντες και ψυχάρες και εκτός πισίνας. Οι πολίστες της Εθνικής πόλο που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο, προσφέρουν το μισό πριν στους πυρόπληκτους!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε πριμ στην Εθνική ομάδα πόλο για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, με τους πολίστες να προβαίνουν σε μια συγκινητική απόφαση.

«Θεωρούμε χρέος μας να βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους», ανακοίνωσε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Φουντούλης, αποδεικνύοντας πως το μυαλό και η ψυχή τους, δίνει έναν ακόμα αγώνα στα πύρινα μέτωπα που έχουν ανοίξει στη Ελλάδα.

Η ανακοίνωση:

Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους.»