Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, στο πόλο γυναικών, ο Αλεξάντερ Τσίριτς στάθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του απ’ αυτής της Γλυφάδας.

Ο Αλεξάντερ Τσίριτς τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου πόλο γυναικών από τον Ολυμπιακό κόντρα στον Εθνικό και εκθείασε την άμυνα που έπαιξαν οι αθλήτριες του και τια πολλές λύσεις που είχαν για να σκοράρουν, έδωσε σύνθημα για ξεκούραση λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας και ζήτησε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά: «Τελειώσαμε και με το θεσμό του Κυπέλλου με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με την κατάκτηση του τίτλου και, φυσικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα κορίτσια. Σήμερα στον τελικό παίξαμε πολύ καλύτερα, είχαμε ενέργεια, πολύ καλή λειτουργία στην άμυνα και πολλούς τρόπους για σκοράρισμα.

Όλα λειτούργησαν άψογα, σε αντίθεση με χθες και φυσικά πήραμε το καλύτερο που μας άξιζε. Λίγο διάλειμμα τώρα για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας και θα επιστρέψουμε για να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Θέλουμε και τους τέσσερις τίτλους της σεζόν, δηλαδή και το Σούπερ Καπ».

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Ανδρεάκος τόνισε πως: «Ήρθαμε σε ένα Final-4 και κάναμε ένα βήμα παραπάνω, δηλαδή να αγωνιστούμε στον μεγάλο τελικό και είναι όμορφο που τα καταφέραμε. Από κει και πέρα, κρατάμε τις εμπειρίες, κρατάμε το γεγονός ότι φανήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι στο μεγαθήριο που λέγεται Ολυμπιακός και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, πάντα με πρότυπο τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας».