Γεννημενός για τρόπαια και αυτός και ο Ολυμπιακός. Ο Θοδωρής Βλάχος κατέκτησε άλλον έναν τίτλο και τον αφιέρωσε στους φίλαθλους και τους πάικτες του.

«Ήμασταν πολύ καλύτεροι σήμερα, η συνθήκη στο τέλος δημιουργήθηκε γιατί ο Γεννηδουνιάς έκανε ένα μοιραίο λάθος, χτύπησε έναν αντίπαλο. Με στεναχώρησε ιδιαίτερα, είναι και συμπαίκτες στην Εθνική. Παίξαμε για τέσσερα λεπτά λιγότεροι, που η αντίπαλη ομάδα είχε το πλεονέκτημα. Δώσαμε το περιθώριο στη Βουλιαγμένη να μας πλησιάσει. Βγάλαμε δυο τρεις δύσκολες άμυνες που χρειαζόταν. Αξίζαμε το Κύπελλο γιατί όσο ήμασταν με τον ίδιο αριθμό παικτών, ήμασταν καλύτεροι», σχολίασε αρχικά, ενώ για το γεγονός ότι κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο είπε:«Ο Ολυμπιακός είναι πολυνίκης του θεσμού, ζει και αναπνέει για κατάκτηση τροπαίων. Δικαιωματικά κατακτάει ακόμα ένα».

Για το πού αφιερώνει τον τίτλο: «Στον κόσμο του Ολυμπιακού που μας στηρίζει πάντα, είναι ο παίκτης που μας δίνει τη δύναμη και φυσικά στους αθλητές μου που τον τελευταίο καιρό έχουμε περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις. Δεν ήμασταν στα καλύτερά μας, κυρίως ψυχολογικά και αυτό μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση. Σήμερα είχαμε πολύ πάθος, αυτό που χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα και αυτούς τους αθλητές. Το πάθος είναι το χαρακτηριστικό μας. Χωρίς αυτό δεν κερδίζεις έναν τελικό. Υπάρχει η ποιότητα των παικτών μας, θέλω να τους ευχαριστήσω, να τους συγχαρώ, τους αξίζει».

Από τη μεριά του, ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Χρβόγιε Κόλιανιν, δήλωσε: «Η ομάδα μου πάλεψε μέχρι το τέλος, και είχαμε μια ευκαιρία να ισοφαρίσουμε και να οδηγηθεί ο τελικός στα πέναλτι. Δίκαια όμως κατέκτησε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Σίγουρα ήταν καλύτερος σήμερα, εμείς είχαμε κάποια κενά μπροστά, δεν σημειώναμε εύκολα γκολ, μας κράτησε εκεί στο σκορ ο Ολυμπιακός και είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντιδράσεις και να πάρεις κάτι παραπάνω. Για μια ακόμη φορά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα μου και στον Ολυμπιακό, καλή συνέχεια σε όλους και έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα που θα παλέψουμε σκληρά».