Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού σε κάθε ματς της Ευρωλίγκας στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά το 13-8 επί της Σπαντάου στο «Πέτρος Καπαγέροφ».

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως οι παίκτες του είναι κουρασμένοι και για αυτό τους έδωσε συγχαρητήρια, αφού παίζουν πάντα για τη νίκη και πως είναι καινούργια ομάδα που χρειάζεται χρόνο.

Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι πολύ κουρασμένα, έχουν δώσει το όγδοο παιχνίδι σε 22 ημέρες! Όλα είναι παιχνίδια σημαντικά και αυτό που θέλαμε είναι να κατακτήσουμε τη νίκη.

Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και εύκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι πάντα είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός… Είμαστε μια ομάδα με αρκετές αλλαγές, χρειαζόμαστε χρόνο και το να υπάρχουν ‘σκαμπανεβάσματα’ είναι κάπου φυσιολογικό και πρέπει να το διαχειριζόμαστε.

Μέχρι στιγμής, το έχουμε διαχειριστεί σωστά, είμαστε αήττητοι, έχουμε πάρει τις νίκες που θέλουμε, προχωράμε με μια ψυχολογία καλή και πλέον κοιτάμε τα δυο επόμενα παιχνίδια».