Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την ήττα από τη Μπρέσια και στάθηκε στο σκληρό παιχνίδι των Ιταλών, αλλά και το ότι αρκετοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή ημέρα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την ήττα με 8-5 στον Πειραιά σημείωσε: «Θέλαμε μία τέτοια μέρα, που η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν ξεχνά ποτέ τα αυτά τα παιδιά που χάθηκαν, να είχαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, να τους αφιερώναμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μέρα, κυρίως επιθετικά. Μας έλειψαν γκολ κάποιων αθλητών που πράγματι, επιθετικά, είναι πολύ διαφορετικοί.

Εκεί ήταν η διαφορά των δύο ομάδων. Νομίζω, ότι οι διαιτητές επέτρεψαν το πολύ σκληρό παιχνίδι της Μπρέσια σήμερα, εκτός έδρας, κάτι που εμείς δεν το είχαμε ποτέ και δεν ξέρω αν θα το έχουμε ποτέ. Ήταν πάρα, πάρα πολύ σκληρό, μας έβγαλε τελείως εκτός ρυθμού, δεν είχαμε ρυθμό και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος των φάσεων. Από εδώ και πέρα, κάθε παιχνίδι είναι τελικός, παίζεται και η πρόκριση, δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα, όλα τα ματς είναι σημαντικά, δύσκολα και αμφίρροπα. Πρέπει να ξαναβρούμε τον εαυτό μας, πριν λίγο καιρό παίζαμε πιο ελεύθερα και είχαμε καλύτερη συνοχή και καλύτερα αποτελέσματα».