Ο Ολυμπιακός επικράτησε 12-11 της Βουλιαγμένης σε ένα ματς με συναρπαστικό φινάλε και διατήρησε το απόλυτο μετά από έξι ματς στη φετινή Α1 πόλο γυναικών.

Επιβίωσε από το ζόρικο φινάλε και έκανε το «6Χ6» ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε 12-11 της Βουλιαγμένης για την έκτη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» έκαναν το «6Χ6» μένοντας αλύγιστες σε ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε, αφού οι φιλοξενούμενες έκαναν την αντεπίθεσή τους και λίγο έλειψε να κλέψουν τον βαθμό.

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο ΝΟΒ προηγήθηκε δύο φορές, με την Κρίστμας να απαντάει ισάριθμες για το 2-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και προηγήθηκε 8-4, ενώ η διαφορά έφτασε στο +5 (5-10) στα μέσα της τρίτης.

Στην τελευταία περίοδο οι ερυθρόλευκες είχαν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (12-8), όμως οι φιλοξενούμενες έτρεξαν σερί και μείωσαν στο γκολ ενάμισι λεπτό πριν το τέλος. Η επιθετική «θολούρα» του Ολυμπιακού τους επέτρεψε να μειώσουν, όμως δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για τη Βουλιαγμένη και δεύτερη απώλεια βαθμών, καθώς μετράει και μία ισοπαλία.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-6, 4-3, 3-1.

Βουλιαγμένη: Κοτσιώνη, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 5, Τανκέεβα 2, Μαρία Πάτρα 1, Στρατιδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ειρήνη Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

Ολυμπιακός: Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 1, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Βασιλική Πλευρίτου, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Σάντα 1, Δρακωτού.