Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 11-8 της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το κύπελλο στο πόλο γυναικών.

Η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε να χάνει με 5-1 και 7-3 ωστόσο έδειξε την ποιότητά της και κατέκτησε το τρόπαιο. Αυτό ήταν το τρίτο κύπελλο για τον Ολυμπιακό που θυμίζουμε ότι έχει κατακτήσει και την Ευρωλίγκα πριν από λίγες εβδομάδες.

Η Βουλιαγμένη αιφνιδίασε απόλυτα τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα του πρώτου οκταλέπτου. Η ομάδα των νοτίων προαστίων με γκολ των Κούλχαας, Νίνου και Διαμαντοπούλου πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με την Αβραμίδου να μειώνει για τον Ολυμπιακό.

Η Βουλιαγμένη συνέχισε να είναι επιθετική και έφτασε στο 5-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με γκολ της Κοντονή και της Κούλχαας. Λίγο πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου η Κοντονή απέκρουσε πέναλτι της Ελευθερίας Πλευρίτου.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου οκταλέπτου ο Ολυμπιακός μείωσε σε 5-3 με γκολ από την Ελευθερία και τη Μαργαρίτα Πλευρίτου. Στο ενδιάμεσο, η Κοντονή απέκρουσε και δεύτερο πέναλτι για τη Βουλιαγμένη. Η Βασιλική Διαμαντοπούλου έκανε το 6-3 με το πρώτο γκολ της ομάδας των νοτίων προαστίων στη δεύτερη περίοδο.

Η Ξενάκη έβαλε τη Βουλιαγμένη με τέσσερα γκολ μπροστά για το 7-3 με τη Μυριοκεφαλιτάκη να μειώνει για την ομάδα του Πειραιά. Από εκείνο το χρονικό σημείο ο Ολυμπιακός έκανε εντυπωσιακό σερί, δείχνοντας χαρακτήρα πρωταθλητή και ισοφάρισε σε 7-7 με την Ελευθεριάδου στα μισά του τρίτου οκταλέπτου.

Η Πάτρα έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του Λαιμού με την Αβραμίδου να ισοφαρίζει για τον Ολυμπιακό. Από εκείνο το σημείο η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έκανε σερί 3-0 και πήρε τη νίκη και το τρόπαιο.