Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Champions League η Βουλιαγμένη που επιβλήθηκε με 16-9 της Οραντέα στην Βουδαπέστη.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων ήταν να αγωνιστεί την Πέμπτη κόντρα στην ΕΝΚΑ αλλά η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν ταξίδεψε στην Βουδαπέστη λόγω κορωνοϊού και η Βουλιαγμένη πήρε τη νίκη στα χαρτιά. Η ομάδα του Κόλιανιν έδειξε όμως τη δυναμική της στο ματς κόντρα στην Οραντέα όπου έφτασε στην άνετη νίκη.

Οι τυπικά γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι από την αρχή του και στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου έφτασαν στο 8-4 με τον Γκιουβέτση. Στη συνέχεια η διαφορά μεγάλωσε και έφτασε και τα 9 τέρματα με την ομάδα από τη Ρουμανία απλά να μειώνει το μέγεθος της ήττας της.

Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου την Μπρέσια, στο ματς που θα κρίνει και την πρωτιά του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 4-1, 5-2, 3-3

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 4, Τρούλος 3, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης 2, Λόζινα, Μπάσιτς 3, Ανδρεάδης.

Οραντέα (Κιμπιάνου Κιπριάν): Πιέτλοβιτς, Αντάτσι 1, Γκεοργκέσκου Β., Φιλότι 1, Ρόγκατς 2, Ιλίσιε 2, Κόβατς, Κολοντρόβσκι 1, Γκεοργκέσκου Ρ. 2, Όρσος, Λάνκαν, Αμπρουντάν.

Η βαθμολογία του Β2 ομίλου

1. Μπρέσια 6
2. ΝΟ Βουλιαγμένης 6
3. Οραντέα 0
4. ΕΝΚΑ 0