Η Βουλιαγμένη έκανε το καθήκον της απέναντι στην Έγκερ και με το 15-12 θα επιχειρήσει να πάρει την πρόκριση στην Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Euro Cup στο πόλο γυναικών.

Διαφορά τριών τερμάτων θα κληθεί να υπερασπιστεί ο ΝΟ Βουλιαγμένης στην Ουγγαρία, στη ρεβάνς του 15-12 επί της Τίγκρα Έγκερ (11/2) για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Euro Cup.

Η ελληνική ομάδα σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι, ήταν καλύτερη στο τέλος που κρίθηκαν όλα. Είχε πάρει και στο πρώτο μέρος προβάδισμα τριών τερμάτων (7-4) αλλά η αντίπαλός της μείωσε στο 7-6 που ήταν σκορ ημιχρόνου και στη συνέχεια ισοφάρισε.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης έμπαινε μπροστά στο σκορ αλλά η ουγγρική ομάδα έβρισκε τον τρόπο να φέρει και πάλι τον αγώνα στην ισοπαλία μέχρι το 10-10.

Η Ράιτ και η Γιαννοπούλου έδωσαν προβάδισμα δυο τερμάτων στο γηπεδούχο, μείωσε 12-11 η Τίγκρα αλλά η εξαιρετική Ριτζ με δυο τέρματα (πέντε συνολικά), και η Γιαννοπούλου (τρία γκολ), έδωσαν τη διαφορά στην ομάδα τους (μείωσε στο 14-12 η Πάρκες).

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-4, 4-4, 4-2

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιώση): Κοτσιώνη, Καΐάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 1, Γιαννοπούλου 3, Ριτζ 5, Τανκέεβα 2, Ράιτ 2, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη 1, Ε. Πάτρα

ΤΙΓΚΡΑ ΕΓΚΕΡ: Κις, Μπόρσι 2, Πάρκες 1, Μόλναρ, Κατόνα, Τζίγκανι 4, Κέκεσι, Μπόντι, Ζέλακ 1, Ζίλαγκι 4, Ντούλιτς

Διαιτητές: Σταμπαλίγια (Κροατία), Νικολόσι (Ιταλία)