Η ΑΕΚ ζήτησε προσοχή από τον κόσμο της ενόψει της τελικής μάχης με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο της Handball Premier.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους αύριο (Τετάρτη 31/5) στις 19:15 στον πέμπτο τελικό των playoffs της Handball Premier.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το πλεονέκτημα έδρας και θα αγωνιστούν μαζί με τον κόσμο τους στην κρίσιμη μάχη που θα κρίνει τον τίτλο. Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε από τους οπαδούς να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να μην δώσουν αφορμές για παράπονα.

Αναλυτικά, το μήνυμα της ΑΕΚ:

«ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ μας!

Οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ θα καταθέσουν την Τετάρτη όλη τους την ψυχή προκειμένου να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα Ελλάδας και να το πανηγυρίσουν μαζί με τον ανίκητο Ενωσίτικο λαό, που θα βρεθεί στο “Γ. Κασιμάτης”.

Και σε αυτή την τελευταία μάχη, ξέρουν ότι θα σας έχουν δίπλα τους, στο πλευρό τους, με ΠΑΘΟΣ και με ΦΩΝΗ!

Σε αυτή τη μάχη, φίλη και φίλε της ΑΕΚ, θα πρέπει να θεωρείς δεδομένο ότι θα υπάρξουν και προκλήσεις και παγίδες. Γι’ αυτό επιβάλλεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ από όλους!

Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θα κάνει τη χάρη σε κανέναν να εκμεταλλευτεί την παραμικρή αφορμή, να βρει την παραμικρή δικαιολογία για να προκαλέσει διακοπή του αγώνα και εκκένωση του γηπέδου μας!

ΟΛΟΙ όσοι βρεθούν στο γήπεδο, θα στηρίξουν την ΑΕΚΑΡΑ μας, με τη φωνή τους και ΜΟΝΟ!

Αυτό το Πρωτάθλημα θα το πάρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Θα το σηκώσουν πρώτα οι παίκτες μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπου δεν θα μπει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ! Και η ομάδα μας θα το φέρει στην κερκίδα για να το ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!»