Άλλη μια επιτυχία για την Ελληνική πυγμαχία ήρθε από τον Πέτρο Κωνσταντινούδη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα schoolboys στο ERZURUM της Τουρκίας, καθώς ο πρωταθλητής μας μετά από την καταπληκτική του νίκη επί του Άγγλου αθλητή George Francis στην κατηγορία των 42 κιλών έβαλε την χώρα μας σε έναν ακόμη τελικό.

Η Ελληνική πυγμαχία είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή σε άλλον έναν τελικό με τον Τόπαλο Πέτρο στην κατηγορία των 60 κιλών, έπειτα από την νίκη του στον ημιτελικό!

Μεγάλη επιτυχία είναι επίσης για την Ελληνική πυγμαχία και η κατάκτηση των άλλων δυο χάλκινων μεταλλίων με τον Μπλιατζε Νικόλαο στην κατηγορία των 70 κιλών και την Σδούγα Αγγλική η οποία έχασε στον ημιτελικό της κατηγορίας των 40 κιλών.

Τα συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και οι Καραϊτης Άγγελος 52 κιλά (ο οποίος κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία του),

στον Βασιλειάδη Βασίλη 44 κιλά 

και στον Πουμπουρίδη Ιωάννη 66 κιλά οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια τα γαλανόλευκα γάντια, χάνοντας τις προκρίσεις για την επόμενη φάση των κατηγοριών τους με οριακά αποτελέσματα, δείχνοντας πως βρίσκονται στο δρόμο των επιτυχιών!

Μέσα από αυτές τις επιτυχίες η Ελληνική ομοσπονδία πυγμαχίας βλέπει το έργο της να φέρνει αποτελέσματα και μέσα από τους αθλητές της να οραματίζεται μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Η Ε. Ο. Π δια μέσου του προέδρου της  κ. Μαριόλη Χάρη εξέφρασε τα συγχαρητήρια σε όλη την Εθνική ομάδα, δηλώνοντας:

“Για ακόμη μια φορά έχετε τα συγχαρητήρια μας! 

Είστε η πολλά υποσχόμενη “new boxing generation”, 

μια γενιά φτιαγμένη για μεγάλες επιτυχίες, 

μια γενιά που πρωταγωνιστή στα διεθνή ρινγκ χάρη της συστηματικής δουλειάς και αποτελεσμάτων -μεταλλίων 

και αγωνιστικότητάς ! 

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας Πέτρο Κωνσταντινούδη 

και Πέτρο Τόπαλο στους τελικούς των κατηγοριών. 

Μας έχετε κάνει Εθνικά υπερήφανους!”