Όσοι ασχολούνται πολλά χρόνια με τον αθλητισμό, έχουν σίγουρα συνειδητοποιήσει από την εμπειρία τους, πως είναι πολλοί και διαφορετικοί οι παράγοντες που επηρεάζουν τις προπονήσεις και τις επιδόσεις μας.

Ένα από τα προβλήματα είναι, πως μπορεί να «λιώνουμε» ολόκληρα μερόνυχτα στα όργανα ή το γρασίδι, να ακολουθούμε μία πολύ αυστηρή και προσεκτική διατροφή, κι όμως να μην έχουμε καταφέρει να δούμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Είναι λογικό αυτή η στάσιμη κατάσταση, να δημιουργεί ερωτηματικά τόσο σε εμάς όσο και στους προπονητές ή τους συναθλητές μας, με τους οποίους συνυπάρχουμε στην ίδια ομάδα. Ωστόσο, μία είναι η ερώτηση στην οποία οφείλουμε να επικεντρωθούμε και να απαντήσουμε, για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από αυτή την «άκαρπη» φάση: Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τελικά τον ερασιτέχνη από τον επαγγελματία αθλητή;

Κι όμως, το… μυστικό που αναζητείς, κρύβεται στη λέξη «οργάνωση». Αν η συγκεκριμένη λέξη μέχρι πρότινος σου ήταν εντελώς άγνωστη, εμείς γνωρίζουμε με ποιον «έξυπνο» και high tech τρόπο θα την προσθέσεις στη ζωή σου!

Έχοντας τον έλεγχο στην… οθόνη σου

Είσαι runner; Ποδηλάτης; Πυγμάχος; Μέλος ποδοσφαιρικής ή οποιασδήποτε άλλης αθλητικής ομάδας; Όποια κι αν είναι η ασχολία που απολαμβάνεις, πλέον με την «πολύτιμη» βοήθεια της εφαρμογής SPOBI, δηλαδή Sports Being Intelligent, θα έχεις τον απόλυτο έλεγχο των workout σου! Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να την κατεβάσεις εντελώς δωρεάν στην Apple ή Android συσκευή σου (συνδέεται και με συσκευές αθλητικής παρακολούθησης όπως, Garmin, Fitbit και Apple watch) και να αφιερώσεις λίγα λεπτά για να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό προφίλ, συμπληρώνοντας κάποιες πληροφορίες σχετικά με εσένα!

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, όπως θα διαπιστώσεις μελλοντικά και στην πράξη, είναι εξαιρετικά εύχρηστη. Συγκεκριμένα, διαθέτει ένα προηγμένο λογισμικό παρακολούθησης δεδομένων και προγραμματισμού, το οποίο σου παρέχει στην οθόνη του smartphone σου, μία πλήρη και σαφή εικόνα των επιδόσεών σου. Oι πληροφορίες και τα στατιστικά που συλλέγεις μέσω του application, σου δίνουν την ευκαιρία να εντοπίσεις πού υπάρχει πρόβλημα, τι είναι αυτό που ενδεχομένως πρέπει να αλλάξεις και στη συνέχεια να αναδιαμορφώσεις τις προπονήσεις σου σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα. Αυτό πρακτικά, σημαίνει πως καταγράφει ώρες, αποστάσεις, διαδρομές, επιδόσεις και εσύ σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, οργανώνεσαι καλύτερα και είσαι σε θέση να θέτεις όλο και μεγαλύτερους στόχους.

Extra tip: Εκτός από το να σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο, το SPOBI σου επιτρέπει να είσαι διαρκώς in touch με τον προπονητή, τους συμπαίκτες και γενικότερα με κάθε πρόσωπο που εμπλέκεται στην αθλητική σου ρουτίνα, χάρη στο λογισμικό ανταλλαγής μηνυμάτων! Μα ειλικρινά φίλε μου, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς;

Πολύ καλύτερος και κερδισμένος! 

Αν όλα τα παραπάνω δεν κατάφεραν να σε πείσουν να κάνεις download το SPOBI, τότε ετοιμάσου για το καλύτερο, το οποίο δεν είναι άλλο από το μοναδικό σύστημα «πρόσκλησης και ανταμοιβής»! Βασικός σκοπός της συγκεκριμένης λειτουργίας και των ανθρώπων που «κρύβονται» πίσω από την εφαρμογή, είναι να σε εμπνεύσει να «σπάσεις» κάθε προηγούμενο ρεκόρ, να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να γίνεσαι κάθε μέρα όλο και καλύτερος. Πώς θα το καταφέρει; Ανταμείβοντας τον κόπο, τον ιδρώτα και τις προσωπικές νίκες σου, με χρήσιμα αθλητικά προϊόντα για τα workout σου, χαμηλότερες τιμές σε υπηρεσίες ακόμη και πληρωμή σε μετρητά. Έτσι, ακόμη κι αν δεν συμμετέχεις ακόμη σε κάποια ομάδα επαγγελματικών προδιαγραφών, ακόμη κι αν ασχολείσαι προς το παρόν ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό, το mindset σου θα αρχίσει να «παίζει» σε ένα πολύ πιο ανεβασμένο και pro level!

Τι περιμένεις, λοιπόν, για να ανακαλύψεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου; Μην χάνεις άλλο καιρό! Το SPOBI είναι ήδη ενεργό από τις 7 Οκτωβρίου και μοιράζει απίθανα «βραβεία» και πλούσια δώρα στους πρώτους 10.000 χρήστες που θα πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους, καθώς μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 500 είδη fitness performance trackers που παρέχονται από την Garmin.

Κάνε ΤΩΡΑ download και ετοιμάσου να κερδίσεις!

#changethegame