Οι οικονομικές δυσκολίες της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ έχει φέρει καθυστερήσεις στις πληρωμές, με τους υπαλλήλους να βάζουν «πλάτη» σε τέσσερις διοργανώσεις.

Με ανακοίνωσή τους οι υπάλληλοι του ΣΕΓΑΣ ανέφεραν πως αποδέχτηκαν την πρόταση να δουλέψουν αμισθί σε τέσσερις διοργανώσεις!

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν πως αντιλαμβάνονται την οικονομική κατάσταση της ομοσπονδίας και γι’ αυτό αποδέχτηκαν την πρόταση της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, να εργαστούν στα 4 επερχόμενα πανελλήνια πρωταθλήματα αφιλοκερδώς!

Η ανακοίνωση των υπαλλήλων του ΣΕΓΑΣ
«Οι εργαζόμενοι του ΣΕΓΑΣ, αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η Ομοσπονδία σε αυτή τη συγκυρία, αποδέχτηκαν την πρόταση της Προέδρου Σοφίας Σακοράφα και δέχτηκαν να απασχοληθούν στα 4 επερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2021, αμισθί-αφιλοκερδώς.

Οι εργαζόμενοι, σεβόμενοι τις προσπάθειες των αθλητριών και αθλητών, των προπονητών και των συλλόγων για την επίτευξη των στόχων τους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θα απασχοληθούν χωρίς αμοιβή στα πανελλήνια πρωταθλήματα για να διεξαχθούν όσο το δυνατόν αρτιότερες διοργανώσεις, όπως άλλωστε έχουν πράξει επί σειρά ετών με την εμπειρία και τη γνώση που διαθέτουν.

Άλλωστε η κοινή πορεία και ο αγώνας για την επίτευξη των στόχων του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ διακατέχεται από σύμπνοια, αλληλοκατανόηση και αλληλοϋποστήριξη.

Οι εργαζόμενοι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνά η Ομοσπονδία είναι παραπάνω από αυτονόητο ότι θα κάνουν το χρέος τους».