Ο Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ) επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό, που τον κράτησε εκτός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού, με συμμετοχή στους διασυλλογικούς αγώνες, όπου ξεπέρασε τα 5,30 μ και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση

Ο αθλητής έκανε μια χαλαρή εμφάνιση, στην οποία δεν επιδίωξε τίποτε περισσότερο από τη νίκη σε έναν προπονητικό για εκείνον με άλμα στα 5,30 μέτρα. Ο έμπειρος αθλητής διανύει ακόμη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και αναμένεται να είναι σε αγωνιστική κατάσταση από τα μέσα Μαΐου κι έπειτα. Προπονητικού χαρακτήρα ήταν και το πέρασμα του Δημήτρη Τσιάμη (ΟΣΦΠ) στο τριπλούν. Ο αθλητής αναδείχθηκε νικητής με 15,16 μ. (1,8). η κορασίδα Ευγενία Σχίζα μετά το 12,33 μ. (0,2) στο τριπλούν πέτυχε σήμερα 6,00 μ. (2,6) στο μήκος κι έδειξε πως μπορεί να έχει συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 και στα δύο αγωνίσματα.

7ος όμιλος Άνδρες- Πειραιάς

7ος όμιλος Γυναίκες – Πειραιάς

Η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) επέλεξε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα για τον πρώτο της αγώνα στη θερινή σεζόν.

Η έμπειρη αθλήτρια έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που την κράτησαν πίσω το χειμώνα και θέτει υψηλούς στόχους για τη θερινή σεζόν.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ξεπέρασε τα 4,40 μ. σε έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, αφού θα βρίσκεται σε αγωνιστική κατάσταση στο τέλος Μαΐου. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος (Άθλος Κερατσινίου) ήταν νικητής στα 100 μ. με 10.60 (1,4) και η Σάρα Αουντί (Ερμής Ιουλίου) στα 100 μ. εμπ. με 13.79. Ο Κώστας Νάκος (ΟΣΦΠ) σήμερα έτρεξε στα 400 μ. και επικράτησε με 48.58, ενώ ο Ιάσωνας Θανάπουλος (ΟΣΦΠ) ήταν πρώτος στον δίσκο με 55,73 μέτρα.

Πειραιάς- Άνδρες

Πειραιάς – Γυναίκες

Στους αγώνες που ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα Γιάννενα (3ος όμιλος), η Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Λευκάδα) επικράτησε στα 200 μ. γυναικών με 24.88. Στο αντίστοιχο αγώνισμα Ανδρών, πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Αντώνης Τζιαμπίρης (ΦΣΚΑ Κοζάνης) που τερμάτισε σε 22.28, επίδοση καλύτερη από το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 της Ιερουσαλήμ.

3ος όμιλος – Γιάννενα

Στη δεύτερη ημέρα των αγώνων της Πάτρας (5ος όμιλος) η 18χρονη Αναστασία Καρελά (ΑΕΠ Ολυμπίας) ήταν νικήτρια στα 200 μ. με 25.22, ενώ στο μήκος η συνομήλικη της Νικολία Ποϊραζίδη (ΓΣ Απόλλων Πύργου) ήταν νικήτρια με 5,98 μέτρα. Στο ίδιο αγώνισμα η Δέσποινα Σταθάκη (ΓΑΣ Σκάλας) “προσγειώθηκε” στα 5,90 μ. επίδοση που της επιτρέπει να σκέφτεται τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18.

5ος όμιλος – Πάτρα